Hur avbokar eller ombokar jag mitt möte?

Du avbokar och ombokar möten i appen, antingen via startvyn under fliken Hem, eller genom att klicka på fliken Min profil och välja Ärenden.

Videomöten med en läkare eller sjuksköterska kan du avboka eller omboka 15 minuter innan mötet ska börja.

Videomöten med en psykolog kan du avboka eller omboka senast 2 timmar innan mötet ska börja.

Möten på vårdcentralen kan du inte boka om, men du kan avboka dem senast 24 timmar innan mötet ska börja.

Ring oss på 08-22 77 07 om du har frågor om ditt möte.