Kry-appen fungerar inte, vad gör jag?

Om din Kry-app inte verkar fungera som den ska finns det ett antal saker du kan försöka testa på egen hand.

1. Kontrollera att ditt operativsystem på telefonen/surfplattan stöds av Krys app, iOS (v.12 eller senare) eller Android (v.6.0 eller senare).

2. Kontrollera att du har god internetuppkoppling genom att exempelvis undersöka om mobildatan är på eller av för appen Kry.

3. Du kan testa att uppdatera Kry-appen i App Store eller Google Play, starta om den eller installera om appen.

Om problemet kvarstår, vänligen kontakta Kry Support för ytterligare hjälp. Kry Support är öppet vardagar mellan kl 09:00-17:00 och nås på telefonnummer: 08 - 22 77 07