Hur kan vi hjälpa dig?

Här hittar du svaret på de vanligaste frågorna som kommer in till KRY:s support

Vad är kostnaden för att använda KRY?

Läkare

För att träffa läkare via videomöte på KRY betalar du som vuxen 250kr i patientavgift. För barn och ungdomar under 20 år och för dig som är äldre än 85 år är ett vårdmöte på KRY kostnadsfritt. Frikort gäller (se vidare information om frikort nedan).

Psykolog

För att träffa psykolog via videomöte på KRY betalar du som som vuxen 250 kr i patientavgift.För barn och ungdomar under 20 år och för dig som är äldre än 85 år är ett vårdmöte på KRY kostnadsfritt. Frikort gäller (se vidare information om frikort nedan).

Beställa receptförnyelse

Under Hem-fliken i appen finner du vår tjänst “Receptförnyelse”. Där kan du förnya ett recept via våra läkare utan att boka videosamtal. Avgiften för att förnya ett recept är densamma som för ett läkarbesök, 250 kr för dig som vuxen. För barn och ungdomar under 20 år och dig som är äldre än 85 år är det kostnadsfritt. Kostnaden är frikortsgrundande och har du redan ett frikort är receptförnyelsen kostnadsfri. Du ombeds då fylla i frikortsnummer och dess giltighetstiden i samband med bokningen.

Läs mer om frikort här.

 

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan