Hur loggar jag in och ut i KRY-appen?

Logga in:

1. Ladda ner appen KRY på din mobila enhet genom antingen AppStore, som kräver iOS (v.10 eller senare), eller Google Play, som kräver Android (v.5.0 eller senare).
  2. Klicka på Logga in, och identifiera dig med ditt Mobila BankID.
  3. Om du inte har använt KRY-appen förut måste du registrerar dig som användare genom att ange telefonnummer och e-postadress samt klicka på "Jag accepterar användarvillkoren".

Tänk på att du måste använda ditt egna Mobila BankID för att kunna använda appen. Det går bara att boka ett läkarmöte åt dig själv, alternativt ditt barn som saknar Mobilt BankID. Det går inte att boka möte för någon annan då KRY kräver att du som patient kan legitimera dig med säker identifiering.

Logga ut:

1. Gå in under Mig-fliken längst ner i högra hörnet i KRY-appen.
  2. Klicka på knappen Logga ut

Har du en äldre version av appen följer du dessa steg

1. Gå in under Mer-fliken längst ner i högra hörnet i KRY-appen.
  2. Klicka på Inställningar och därefter knappen Logga ut