Hur kan vi hjälpa dig?

Här hittar du svaret på de vanligaste frågorna som kommer in till KRY:s support

Hur avregisterar jag mig från KRY?

Om du inte längre vill få mailutskick från KRY till din e-post, klicka på länken längst ner i mailet där det står Avregistrera dig från detta utskickDu kan även avregistrera dig från framtida marknadskommunikation i dina inställningar i KRY-appen.

Om du önskar bli avregistrerad som användare av KRY-appen, vänligen kontakta support:

Telefonnr: 08-22 77 07

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan