Här hittar du svaret på de vanligaste frågorna som kommer in till KRYs support

Hur bokar jag ett återbesök?

Via KRY kan du boka ett återbesök till den läkare du träffat tidigare.

För att göra detta behöver du logga in på KRY-appen och klicka på Möten under Min profil. Där kan du sedan välja att boka ett återbesök till den läkare du tidigare träffat. Har du en tidigare version av appen klickar du på Mina tidigare möten under Mer-fliken.