Hur bokar jag ett återbesök?

Via KRY kan du boka ett återbesök till den läkare du träffat tidigare.

För att göra detta behöver du logga in på KRY-appen och klicka på Möten under Mig-fliken. Där kan du sedan välja att boka ett återbesök till den läkare du tidigare träffat. Har du en tidigare version av appen klickar du på Mina tidigare möten under Mer-fliken.

Ett återbesök till läkaren har samma pris som ett nybesök och är frikortsgrundande.
Har du redan ett frikort är mötet kostnadsfritt. I samband med mötesbokningen kan du klicka i att du har frikort. Du ombedes då fylla i frikortsnummer och dess giltighetstiden.