Här hittar du svaret på de vanligaste frågorna som kommer in till KRYs support

Hur funkar det att träffa psykolog?

På KRY kan du träffa legitimerade psykologer via videosamtal på en tid som passar dig. Våra psykologer finns tillgängliga alla dagar, även kvällar och helger.

Gör såhär för att boka ett psykologmöte:

1. Ladda ned KRY-appen i App Store eller Google Play.
  2. I appen, klicka på “Boka tid med psykolog”
  3. Svara på några frågor om det du vill ha hjälp med.
  4. Boka en tid som passar dig.
  5. Psykologen ringer upp dig i appen på den tid som du har bokat.

Det första besöket består av en bedömning av de besvär du söker hjälp för. Hur många gånger man träffar en psykolog varierar. I vissa fall räcker ett eller ett fåtal besök, i andra fall kanske du och din psykolog påbörjar en KBT-behandling som kan sträcka sig över flera veckor.