• Boka återbesök till samma läkare.

  Via KRY kan du boka ett återbesök till den läkare du träffat tidigare.

  För att göra detta behöver du logga in på KRY-appen och klicka på Mina tidigare möten under Mer-fliken. Där kan du sedan välja att boka ett återbesök till den läkare du tidigare träffat.

  Ett återbesök till läkaren har samma pris som ett nybesök och är frikortsgrundande.
  Har du redan ett frikort är mötet kostnadsfritt. I samband med mötesbokningen kan du klicka i att du har frikort. Du ombedes då fylla i frikortsnummer och dess giltighetstiden.

   

 • Hur loggar jag in och ut i KRY-appen?

  Logga in:

  1. Ladda ner appen KRY på din mobila enhet genom antingen AppStore, som kräver iOS (v.9.0 eller senare), Eller Google Play, som kräver Android (v.4.4 eller senare).
  2. Klicka på Logga in, och identifiera dig med ditt mobila bankID eller bankID
  3. Om du inte har använt KRY appen förut måste du registrerar dig som användare genom att ange telefonnummer och e-postadress samt klicka på "Jag accepterar användarvillkoren".

  Tänk på att du måste använda ditt egna mobila BankID eller BankID för att kunna använda appen och det går bara att boka ett läkarmöte åt dig själv, alternativt ditt barn som saknar BankID. Det går inte att boka möte för någon annan då KRY kräver att en som patient kan legitimera sig med säker identifiering.

  Logga ut:

  1. Gå in under Mer-fliken längst ner i högra hörnet i KRY-appen.
  2. Klicka på Inställningar och därefter knappen Logga ut